VIsites

contadores para web

viernes, 26 de mayo de 2023

Divendres 26 de maig de 2023

 Aquesta setmana, dilluns vam celebrar el dia del Medi Ambient. Pel matí vam anar al parc del Guinardó a fer treballs de jardineria i neteja i vam utilitzar eines que ens van deixar de Parcs i Jardins. Ens van ensenyar a fer-ho nois i noies de PTVL. No vam poder estar tot el matí perquè va començar a ploure i vam tornar a l'escola. A classe vam veure capítols de la Pantera Rosa i vam començar la pel·lícula Avatar. Per la tarda vam veure un  dit, una pinya. una fulla i altres coses amb un microscopi.










Dimarts vam triar què faríem per esmorzar l'endemà: "el tronc nevat". Per fer-ho necessitàvem galetes, mantega, llet i coco ratllat. També vam fer la nostra llista de les coses que hem de portar a les colònies, per fer la maleta amb molt poca ajuda i anar tatxant cada cosa que posem. Per la tarda vam acabar algun treball pendent del projecte de Les Persones.

Dimecres vam anar al Condis a comprar i vam preparar i menjar l'esmorzar. A expressió corporal i teatre, vam representar el que faríem a les colònies. Per la tarda vam anar a l'hort compartit i vam collir una col-i-flor, uns col i dues albergínies. 






Dijous, després de piscina vam estar parlant de la Festa de Final de Curs. Havíem de dir països i triar el que més ens agradés. Per la tarda vam acabar de veure la pel·lícula d' Avatar.

Avui a Educació Física hem jugat a pilota. A Història de la Música, el Víctor ens ha posat algunes cançons de Disney. A l'optativa de Manteniment estem arreglant un banc del pati del davant. No hem pogut fer Arts Escèniques. A manualitat tèxtils, el Miguel ha fet unes lletres amb corda per a les seves germanes. A Hort hem regat, hem arrencat herbes espontànies i hem escombrat el terrat, el pati del davant i al passadís que va al pati del darrere. 

Dilluns que ve anirem a colònies. Ja ho explicarem.

Fins la setmana que ve!

No hay comentarios:

Publicar un comentario