VIsites

contadores para web

viernes, 5 de mayo de 2023

Divendres 5 de maig de 2023

Aquesta setmana dilluns va ser festa. 

Dimarts vam fer l'esmorzar de primavera  amb el grup de primària. Primer vam anar a comprar al Condis, però no hi havia Donuts clàssics i vam agafar Donuts de xocolata. .No vam agafar galetes Minioreo i vam agafat galetes Miniprincipe. I vam decidir fer una flor en comptes d'un sol.

El grup de manteniment esta traient restes de pintura. I falta molt poc per acabar de pintar la paret del taller. A arts escèniques fem relaxació i fem jocs de córrer quan el Sani diu: 3, 2, 1, ja. A tèxtil estem fent estem fent com un fanalet per posar espelmes amb corda. El grup d'hort hem regat, hem escombrat, hem tret fulles del passadís de PTVL i hem podat algunes plantes. 

En el Projectes de les Persones estem parlant de l'adolescència. 

Dimecres no vam fer taller de cuina. Vam quedar amb l'escola Mare de Déu de Montserrat, amb els nois i noies que també fan hort compartit. Vam esmorzar xocolata i magdalenes a la Plaça del Nen de la Rutlla. Després vam anar al pati i alguns vam estar jugant a futbol. Després vam entrar a l'hort i vam regar-lo. Per la tarda vam continuar fent Projecte de les Persones.

Dijous vam anar  a piscina, vam esmorzar i després vam fer Hora del Conte. Vam mirar 3 llibres que teníem a la biblioteca: un llibre de cuina, el llibre Com es fa un bebè i vam escoltar el conte Bona nit oceà. Per la tarda vam fer expressió artística. Érem 3 grups i vam estar fent  jocs: Joc d'anelles, Joc de Tetris i un Empassaboles. Vam utilitzar ampolles, plats, oueres i una garrafa.

Divendres, a Educació Física hem jugat a tamborí. A història de la música, amb el Víctor, hem cantat i ha posat uns vídeos del Michael Jackson i de l 'instrument musical shaker. I ara estem escrivint el blog. 

Fins la setmana que ve!


1 comentario:

  1. Felicitats pel vostre excel.lent blog. Tot i estar jubilat us segueixo i de tant en tant dono un cop d'ull al vostre blog per saber com us va per l'escola. No deixo de pensar en l'escola que em va donar feina durant 32 anys ,en el magnífic equip docent i en vosaltres els alumnes que tant bé treballeu i amb la il.lusió i la motivació amb que ho feu. Una abraçada i seguiu així.

    ResponderEliminar