VIsites

contadores para web

viernes, 19 de mayo de 2023

Divendres 19 de maig de 2023

 Aquesta setmana, dilluns vam parlar del cap de setmana i a Educació Física vam fer jocs d'orientació.

I vam començar el tema d'oficis en el Projecte de les Persones.

Dimarts, al taller de mates vam fer dos grups per treballar les monedes. 

Dimecres al  Taller de Cuina vam prepara batut de plàtan. El vam preparar amb llet, plàtan, galetes, encenalls de xocolata i qui volia, també podia posar coco ratllat. A expressió corporal vam representar amb mímica diferents oficis i després vam fer escenes teatrals fent de profes o d'alumnes. Va ser molt divertit. Pèr la tarda vam anar a l'hort compartit. Vam collir una coliflor grossa.. Encara queden cols i coliflors  que s'estan fent molt grans.

Escrivint el cap de setmana

                                        

A Educació Física el dilluns



                                                    Comptant els diners de la Caixa

Ahir,, després de piscina, vam anar a la Font del Conte a llegir el conte El monstre de colors. La majoria el sabíem i el vam explicar entre tots. La Mireia va repartir txutxes perquè era el seu aniversari. Vam anar al parc perquè a l'escola estan posant ventiladors en els sostres de les classes. Nosaltres encara no el tenim, el posaran la setmana que ve.  Per la tarda vam decorar un potet de vidre amb trenes de fil gruixut, per posar dins una espelma. Vam gravar al Miguel explicant com es feia la trena. Era un regal per la Mireia. També li vam fer escrits i dibuixos. La Paula va pintar amb aquarel·les.

                           



Divendres a Educació Física hem jugat a futbol i hem fet relaxació. A Història de la Música hem vist vídeos de les cançons que ens agraden de:  Rod Steward, Shakira, Dolly Parson, Back Street Boy, The Beatles,.
Els equips de Manteniment i Hort estan netejant els patis. A tèxtil hi ha nois i noies que estan fent un quadre amb una foto. En arts escèniques hem fet jocs amb la pilota i relaxació. A l'hora del pati del migdia, els divendres posem música.  Ara estem fent el blog i després parlarem de les colònies.
Fins la setmana que ve!


No hay comentarios:

Publicar un comentario