VIsites

contadores para web

viernes, 12 de mayo de 2023

Divendres 12 de maig de 2023

 Aquesta setmana el dilluns al matí vam parlar del cap de setmana i educació física. Per la tarda vam fer fotos i dibuixos per acomiadar a la Marta, la noia de pràctiques, que ja no vindrà més. 

Dimarts al matí ens vam pesar a classe i després vam anar a la farmàcia a mesurar la nostra alçada i a pesar-nos. Alguns hem de tornar la setmana que ve perquè no portàvem mascareta.  Dos de nosaltres vam anar al Condis amb la Marga per comprar xocolata, pas  de pessic i llet condensada. Per l tarda vam fer projecte de les persones i vam parlar de Com es fan els bebès.

Dimecres al taller de cuina vam fer pa de pessic, llet condensada, coco en pols i xocolata ratllat. Després d'esmorzar vam anar a la biblioteca Can Mariner a tornar els llibres que teníem en préstec i després vam estar una estona mirant llibres. Per la tarda vam anar a l'hort compartit i vam collir més fulles de bleda.



Dijous vam anar a piscina i després vam escollir llibres, pel·lícules i sèries per recomanar-les als companys i companyes de l'escola. Després la Marga ens va llegir el conte de l'Aneguet Lleig. Per la tarda vam fer dos grups i vam acabar el tetris i el joc d'anelles. 



Avui divendres, a educació física, hem jugat a bàsquet. Després no hem fet Història de la Música, perquè el Víctor tenia una reunió. Hem parlat de les colònies, hem vist fotos del càmping i hem parlat de les activitats. També hem escollit cançons per la Discoparty de la segona nit. Queden 16 dies per anar de colònies i tenim moltes ganes d'anar-hi.

A Arts Escèniques hem fet teatre, el Conte del Nan que li creix el nas. A manteniment hem estat traient restes de pintura del terra. A Manualitat Tèxtils estem aprenent a fer nusos i hi ha companys que estan fent un tapís. El Miguel continua fent el fanalet amb llanes. A hort hem tret fulles del passadís i hem escombrat. Hem tirar insecticida a la pomera i hem començat a regar però ha començat a ploure.

Quan acabem de fer el blog farem jocs de Memoria Visual de You tube

Fins la setmana que ve!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario