VIsites

contadores para web

viernes, 6 de mayo de 2022

Divendres 6 de maig de 2022

 Aquesta setmana vam veure el curt de música "Que el fin del mundo te pille bailando" on sortia un noi que tocava el violí i una noia que ballava. Havien perdut les seves cases per la guerra i havien hagut d'anar a un altre país.

Al taller de cuina hem fet un pastís amb mantega, llet, iogurt, sucre, farina, vainilla i llevat. Vam escriure els ingredients i  vam seguir l'ordre del full de recepta. Va quedar molt bo. També vam conprar al Condis galetes de xocolata.  Després del taller vam anar a l'hort de dalt a treure les fulles grogues, estovar el terra i regar.


A mates continuem comptant monedes,  comparant preus, calculant totals, coses que necessitem saber per anar a comprar. Al taller d'expressió artística estem fent papallones de cartró, boles de paper i llana. 

Dimecres per la tarda, al taller de jocs vam buscar jocs en els ordinadors portatils i vam jugar sols o per parelles.

El conte d'aquesta setmana ha estat Els dos ocells. L'hora del conte és després de piscina i quan ja hem acabat d'esmorzar a classe, Per la tarda, al taller  de dibuix vam dibuixar una aliga. 

Aquest matí hem fet educació física amb el Xavi i la Marga. Hem fet escalfament, un circuít de salts, el joc de les cadires amb ars i relaxació. Ara estem fent el blog tots junts, anirem al pati, farem llengua i per la tarda anirem a l'hort compartit.  Tenim poques hortalisses, però les cols s'han fet molt grans.

Fins la setmana que ve!

No hay comentarios:

Publicar un comentario