VIsites

contadores para web

viernes, 6 de mayo de 2022

28-29 d'abril de 2022

 Fa un mes que no escrivim en el bloc.

Vam fer la festa de la primavera i ens ho vam passar molt bé. Vam menjar amanida, pizza, pollastre, croissants amb frankfurt i de sobrassada. Postres amb iogurt, i galetes i també gotets de gelatina. Després vam menjar la mona. Tenia el símbol de la pau i tenia ous de xocolata i un conill gran també de xocolata. 

Després de la festa, vam començar les vacances de Setmana Santa. El Miguel va anar a Sant Antoni, l'Eric va anar al terreny de l'àvia i els altres van sortir molt i s'ho van passar molt bé. 

A la tornada de les vacances va tornar la Jhopiline i  vam estar molt contents. La setmana passada vam acabar els treballs dels Jocs Florals. El dia 22 d'abril vam celebrar Sant Jordi. Pel mati vam passejar pel parc, vam jugar a les estructures i vam anar a l'hort compartit.  Els enciams, escaroles, bledes i cols havien crescut molt i estava ple d'herbes espontànies. VCam arrencar herbes i bam recollir hortalisses, peerò 'hi havia moltes i només portàvem una bossa. Cadascú va haver de portar enciams, bledes, cols en braços fins a l'escola. Ipr la tarda les vam repartir entre les famílies de la classe.

Els Jocs Florals ens van agradar. El jurat era la mare del Miguel, la mare de la Paula, la Laia i la Sandra.

Aquesta setmana, dimarts vam anar a l'Espai Bombers. Vam agafar l'autobçús D40 a la plaça del nen de la rutlla i vam baixar al final. Vam veure els uniformes dels bombers, els cascs, la mànega. Hi havia camions de bomber antics. I vam veure unvídeo d'un incendi. Vam menjar picnic al parc Joan Miró.

Aquest dimecres hem tornat a menjar minpizzes. 

Ahir, després de piscina, va venir la Dolors, una mestra antiga de la nostra escola. Va llegir contes escrits per nois i noies de l'escola i al final va llegir el conte de les 7 bruixes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario