VIsites

contadores para web

viernes, 13 de mayo de 2022

Divendres 13 de maig de 2022

 Aquesta setmana al taller d'expressió corporal vam fer escalfament, una activitat de gestos i vam dramatizar situacions d'anar a comprar al Condis. A expressió artística,  hem continuítat fent les papallones 

Dimecres, al  taller de cuina vam repetir  la recepta del pastís de vainilla. Hem decidit convidar les famílies a que vinguin a berenar el dia 25 de maig i els farem alguna recepta treballada.

Dimecres per la tarda vam estar organitzant  els jocs, comptant les peces (cartes, fitxes de parxís, fotos de Memori...), mirant com es jugaven (cartes de parelles, de famílies...)  i ordenant-los.

Dijous, després d'anar a piscina, vam anar a la muntanya, al parc del Guinardó i vam passejar fins a la Font del Conte, on la Marga ens va llegir " Una finestra amb bones vistes". Al taller de dibuix vam dibuixar un paisatge de primavera.

Divendres fem el bloc, recordant què  hem fet durant la setmana. La Marga ho va escrivint i després ho llegim. També ordenem i classifiquem els fulls de treball i els anem posant a la carpeta amb anelles. Busquem i triem fotos de la setmana, les retallem i les enganxem a la llibreta.

A educaciófísica hem jugat a bàsquet el Miguel i el Miquelñ. El Pedro ha fet bicicleta. Hans i Eric han botat en unes pilotes grans. El Theo saltava en el malatàs.

Per la tarda anem a l'hort compartit. Aquesta tarda hem de mirar si podem collir les co,s, perquè estan molt grans.


No hay comentarios:

Publicar un comentario