VIsites

contadores para web

viernes, 4 de marzo de 2022

Divendres 4 de març de 2022

 Aquestes últimes setmanes hem tornat a l'hort compartit. Vam fer surcs a terra per plantar. Vam comprar planters al Viver d'Horta de col, de col-i-flor, alguns tipus d'enciam i espínacs. 50 planters per l'hort i 10 per una altra taula de cultiu de l'escola. Divendres passat vam plantar plantar tots els planters  i aquest dimecres vam anar a regar.

La setmana passada vam celebrar el Carnaval. El dimecres ens vam posar la roba de pastorets que teníem per a la festa de Nadal, que al final no es va fer. Divendres portàvem les disfresses d'Alícia en el País de les Meravelles. Ho vam passar molt bé i vam guanyar el premi a La comparsa més esbojarrada.



Hem après la cançó Feliz no Cumpleaños de la Tatiana i estem aprnenet la coreografia de la cançó Qué bonito de la Soraya, ballada per unes nenes a You Tube.

Hem menjat bikini alguns dimecres i aquesta setmana vam fer entrepà de tonyina al taller de cuina. Van anar a comprar al Condis el Miguel, l'Eric, el Theo y el Hans. També ens va tocar hort compartir i portar les càpsules de cafè al Punt Verd Mòbil.

Hem estat jugant al Penjat digital i al taller de dibuix hem dibuix un pingüí, Una màscara de carnaval.un ós polar. 

Ahir vam escoltar el conte de l'Estel Viatger a l'Hora del Conte. 

A Educació Física hem jugat a bàsquet.

Fian aviat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario