VIsites

contadores para web

viernes, 25 de marzo de 2022

Divendres 25 de març de 2022

Estem treballant alguns aliments del menúy, com el lluç, el calamar, el gall dindi o plats com el trinxat i recordar-los quan es llegeix el menú cada matí.

El Pedro és qui apunta el temps cada  dia. Diu que portem molts dies ennuvolats. Ja estem a la primavera i estem començant a canviar el muiral del passadís.

Aquesta setmana al taller de cuina vam fer frankfurts. Quan vam anar al Condis vam  perdre el moneder i vam haver de tornar a l'escola i agafar més diners. Vam comprar pa de frankfurt i salsitxes.







Hem fet activitats de mates de fer comptes dels diners del taller, estimar preus, comparar preus i de calcular quantes salsitxes i bosses de pa necessitàvem.

A teatre vam aprendre dos passos de rock i vam jugar a les estatues d'animals i d'emocions. Per la tarda vam continuar fents els espantaopcells.

Dimecres a la tarda vam jugar al Tetriss de la Granja.

A Educació Física hem jugat a futbol.

Continuem escoltant històries d'El Petit Príncep i  les cançons del musical que van fer. Dijous, al taller de dibuix vam dibuixar un xai com en el llibre.

També fem jocs de ritmes, reciclem càpsules de cafè al Punt Verd Mòbil i paper al contenidor blau del carrer. Avui anirem a l'hort de l'escola i a l'hort compartit. Van tres mestres. Ens acompanya el Xavi, el logopeda de l'escola.

Fins aviat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario