VIsites

contadores para web

viernes, 11 de marzo de 2022

Divendres 11 de març de 2022

Dimarts, 8 de març. va ser el Dia de la Dona. Vam cantar la cançó No controles i per la tarda vam fer una flor per regalar a les mames. En el taller de teatre vam fer El Joc del Mirall i el Joc de fer el que fa el rei. 


Dimecres, en el taller de cuina volíem fer la recepta de galetes de plàtan. Els plàtans que vam comprar al Condis estàven verds i durs. La massa va quedar molt tova i no es va poder amassar.  La vam posar en moltlles grans i va quedar com un pastís. Per la tarda encara feiem pastissos amb la massa, perquè en vam fer molta. Vam treballar pèr parelles i amb un grup de 3.

Dijous a la piscina havíem de nedar cap enrera amb un xurro de natació com si fos una bufanda. També vam  ferel cavallet amb el xurro. Després de piscina vam escoltar el conte d'El jardiner que va demanar pluja i sol. Per la tarda, al taller de dibuix vam dibuixar dues papellones, una sense model i l'altra amb un tutorial de You Tube.

Avui divendres, a Educació Física, hem jugat a bàsquet. Aquest matí  també hem ordenat la classe. El Miguel, el Miquel i el Hans han fet llenguatge amb el Xavi. Hem fet endevinalles curtes d'animals voladors. Per la tarda hem reciclat i hem anat a l'hort. No rhem regat perquè aquesta setmana ha plogut. Per això no hem anat a l'hort compartit. 

Fins la setmana que ve


No hay comentarios:

Publicar un comentario