VIsites

contadores para web

viernes, 5 de mayo de 2017

Setmana del 1 al 5 de maig

El diluns va ser festa.

El dimarts, a primera hora, vam fer mates amb la Mònica i la Lourdes. A segona hora vam fer llengua amb la Mònica i la Marta. Desprès del pati vam fer tallers. Per la tarda vam fer cinefòrum i vam començar una pel·lícula que es diu Juno, que va d'una noia adolescent que va tindre relacions sexuals amb un noi i es va quedar embarassada. Com que la noia no vol tindre el bebé té dues possibilitats: abortar o donar el bebé en adopció, i escull la segona opció. Ella mateixa tria la família en la que vol donar el bebé. És una pel·lícula que en aquests moments ens va molt bé com a eina pel projecte de relacions emocionals i sexuals.

El dimecres, a primera hora, vam seguir amb el projecte d'alimentació i nutrició. Vam parlar dels nutrients que obtenim dels aliments i de la importància de tenir una alimentació sana i variada. A segona hora vam fer geometría amb la Lourdes i tutories amb la Mònica. La resta del dia vam veure un documental relacionat amb el projecte d'alimentació i nutrició que es diu Super size me, que va d'un home que fa un experiment que consisteix en menjar durant 30 dies només "aliments" del Mc Donald's. El resultat va ser que va engreixar 11 quilos i que li va pujar molt el sucre i el colesterol.

El dijous vam fer piscina i desprès vam seguir amb el projecte d'alimentació. Per un altre banda, el Dani L. com a representant del nostre grup i l'Alfonso com a representant del grup de segon de secundària, van anar a l'Ajuntament de Barcelona a demanar audiència per llegir el manifest i els hi van fer una visita guiada i van anar a veure el Saló del Consell de Cent. A la tarda vam fer crèdits.


Avui divendres hi ha alguns canvis; falten companys, no fem educació física perquè també falta el Carles... I avui celebres 2 aniversaris: el del Dani P. de la nostra classe i el de l'Alfonso de 2n de secundària. Ho celebrarem per la tarda a l'hora d'educació física. La resta del dia escrivim el blog i tampoc fem llengua perquè falta la Marta. Serà un dia de canvis.


Bon cap de setmana!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario