VIsites

contadores para web

viernes, 28 de abril de 2017

Setmana del 24 al 28 d'abril

El dilluns va ser un dia especial perquè vam fer els jocs florals de l'escola. A primera hora vam fer Educació Física amb el Carles. A segona hora vam parlar del nostre cap de setmana. Desprès del pati vam fer projectes amb la Mònica i el Santi i vam començar a treballar un tema nou: Relacions personals i sexuals. Vam exposar sobre la taula tot el que sabiem sobre les relacions personals i sexuals i també alguns dubtes. A la tarda es va fer la entrega de premis de les poesies dels jocs florals de l'escola Rel. Van venir a veure l'acte alguns pares. Aquest any els jutges han sigut la Ariadna, que va estar de pràctiques a la nostra classe, una regidora del districte i una persona de la biblioteca de Can Mariner. A la nostra classe han sortit tres guanyadors: el Patricio, amb el seu poema Soñando (Primer premi), El Dani L., amb el seu poema Soy (Segon premi) i el Marc, amb la seva poesia La felicitat (Premi intercicle). Els guanyadors van rebre llibretes i llibres segons la posició en la que havien guanyat.

La resta de poemes també estan molt bé i tenen molta feina darrere, alguns fins i tot els hem presentat a altres concursos de Jocs Florals de fora de l'escola!
El dimarts va venir el Jofre. És un estudiant de pràctiques de magisteri que vindrà a la nostra classe durant tres setmanes. A primera hora vam fer mates amb la Mònica i la Lourdes partint grup i a segona hora vam fer llengua amb la Mònica i la Marta. A la tarda vam fer cinefòrum i vam començar a veure la pel·lícula Billy Elliot. Tracta d'un noi al que li agrada ballar i el seu pare no li deixa perquè creu que és de noies i perquè ell vol que el seu fill faci boxe com ell.El dimecres teniem planejada una sortida a L'Obrador dels 15, però a última hora ens la van cancelar.
Vam seguir amb el projecte d'alimentació i hem començat a parlar del procès digestiu i els nutrients dels aliments.

El dijous, el Dani L. i el Patricio van anar juntament amb la Meritxell i l'Alfonso de segon de secundària a la tercera trobada intercentres de l'Audiència Pública per redactar el manifest que entregarem al Ajuntament sobre la necessitat de que Barcelona es converteixi en ciutat refugi.
La resta del grup vam anar a piscina i vam fer l'exàmen. Ens van demanar que fem una sèrie de proves. apnea, llençaments, estils de natació, etc.

Avui escrivim el blog, desprès farem llengua amb la Mònica i la Marta. Desprès del pati farem dinàmiques de grup amb la Mònica. Per la tarda farem educació física amb el Carles i marxarem de cap de setmana tres dies!
No hay comentarios:

Publicar un comentario