VIsites

contadores para web

viernes, 12 de mayo de 2017

Setmana del 8 al 12 de maig

El dilluns, a primera hora, vam fer educació física amb el Carles, i vam fer tamborí. La resta del matí vam seguir amb el projecte de les relacions personals i sexualitat. És un tema que ens sembla interessant però que alhora ens costa molt de parlar perquè existeixen molts tabús. Per la tarda vam fer crèdits.

El dimarts, a primera hora, vam fer mates amb la Mònica i la Lourdes i vam seguir treballant els euros i el cinquanta per cent. Desprès vam fer llengua amb la Mònica i la Marta. Desprès del pati vam fer tallers i a la tarda a cinefòrum vam començar El niño del pijama de rayas. La pel·lícula està situada en la època de l'alemanya nazi, i explica la història d'amistat entre el fill d'un militar nazi i un nen pres al camp de concentració. Té un final bastant tràgic però ens fa pensar en el que va passar i en tota la gent que va morir per culpa dels nazis.

El dimecres, a primera hora, vam fer una activitat sobre el documental que vam veure la setmana pasada i desprès vam fer geometria amb la Lourdes. Desprès del pati vam pujar a l'hort i vam recollir les pastanagues. A la tarda vam acabar de veure la pel·lícula de El niño con el pijama de rayas. 

El dijous, a primera hora, vam fer lectura durant una estona fins que va vindre l'autocar i vam anar a la piscina. Desprès de piscina vam fer tallers. Per la tarda vam fer crèdits.

Avui, desprès del bloc, farem llengua. i desprès del pati acabarem feines pendents. Per la tarda farem educació física amb el Carles.

Aquesta setmana tenim dues bones notícies: el Marc ha guanyat un premi amb el seu poema als Jocs Florals del districte, i la Clàudia ha guanyat un premi als Jocs Florals de la Federació de Cooperatives d' Ensenyament de Catalunya.

Bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario