VIsites

contadores para web

viernes, 19 de mayo de 2017

Setmana del 15 al 19 de maig

El dilluns vam fer educació física amb el Carles i vam fer hockey. Després vam fer projectes amb el Santi i la Lourdes i vam continuar amb el projecte d'amor i sexualitat. Per fer això vam partir-nos en grups. Els nois es quedaven amb el Santi i el Jofre i les noies es quedaven amb la Lourdes. A la tarda, com no vam fer crèdits, vam començar a veure la pel·lícula de Forrest Gump.



El dimarts vam fer matemàtiques amb la Mònica i el Jofre i després llengua. Al migdia vam fer tallers i a la tarda vam acabar de veure la pel·lícula.



El dimecres vam acabar treballs pendents i vam fer el projecte de crepes amb la clase de Cicle Superior B.









Al migdia vam pujar al hort a veure quines plantes aromàtiques tenim i vam buscar informació sobre la menta, la farigola i el romaní. Per la tarda vam celebrar el aniversari del Pol.


I el Marc, després de classes, va anar a rebre el premi dels jocs florals del districte per la seva poesia que va fer al jocs florals de l'escola.



El dijous uns companys van anar al assaig del lliurament del manifest de l'Audiència Pública i uns altres van anar a fer una presentació de la cooperativa a la universitat Pompeu Fabra. I per la tarda vam fer la reunió de la festa de final de curs i els alumnes es van repartir en comissions.

                                            L'Audiència pública al Saló del Consell de Cent




La Cooperativa Pinisan a la Universitat Pompeu Fabra



Avui hi ha un partit de futbol, per això molts companys no son aquí.  Celebrarem l'aniversari de l'Anna, que fa 16 anys i ha portat un munt de moltes coses bones.



I farem llengua i educació física com sempre.

Bon cap de setmana!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario