VIsites

contadores para web

viernes, 25 de noviembre de 2016

Setmana del 21 al 25 de Novembre

El dilluns vam fer educació física amb el Carles, vam estar preparant la festa de Santa Cecília pel dimarts i també vam parlar sobre la festa de nadal.

El dimarts va ser la festa de Santa Cecília. És el primer any que la celebrem. Durant tot el dia vam fer diferents activitat. Pel mati cada classe feia una audició d'un tipús de música diferent i nosaltres podiam anar a escoltar les que volguéssim. Les audicions que hi havien eren de jazz, blues, òpera, clàssica, pop-rock i Beatles.
Després del patí vam fer taller d'instruments amb materials de rebuig. Per aixo vam fer intergrups barrejats amb companys de diferents classes i després ens vam ajuntar al patí del davant per l'exposició.
I a la tarda vam fer cinema cada classe és relacionaven amb la música. Les pel·lícules que es van projectar van ser "Pesadilla antes de Navidad", "Mary Poppins", "Mamma Mia!", "La familia Belier", "La festa del supers" i va haver una classe que va fer com activitat alternativa karaoke.
Ens va agradar i va ser molt divertida.El dimecres vam fer un treball sobre el dia de la música i després del patí, quan va venir el Jordi, vam estar parlant sobre el suro. Fa dies el Santi va portar un tros de l'escorça d'una alzina surera. Amb el Jordi vam començar a investigar per internet i veure unes presentacions i un vídeo sobre l'alzina surera i com es fa el suro. A la tarda vam seguir investigant amb el Santi perquè ens havia semblat molt interessant.


  L'alzina surera

El dijous piscina, tallers i crèdits; anem avançant en els nostres projectes, per exemple, l'Àlex a marqueteria esta fent un cotxe i un avió. El Dani P. esta fent les torres Mapfre i l' hotel Vela. El Patricio a customització s'esta fent un buf amb la tela d'una samarreta i el Marc C. una bossa per anar a comprar el pa amb uns texans vells. La Claudia, l'Ariadna i l'Anna segueixen amb el seus projectes de pixel art.
Aquest divendres han faltat bastants companys així que aprofitarem per acabar feines pendents.
Els desitgem que es millorin aviat.

Bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario