VIsites

contadores para web

viernes, 2 de diciembre de 2016

Setmana del 28 de novembre al 2 de desembre

El dilluns a gimnàstica amb el Carles vam fer tamborí. Desprès vam fer projectes amb el Santi i la Monica, on vam fer els aniversaris del desembre al projecte d’aniversaris i vam començar el vídeo per la festa de Nadal. I per la tarda vam fer crèdits.

El dimarts vam fer mates amb la Lourdes i desprès va vindre la Marta per fer llengua. Desprès del pati vam començar a veure la pel·lícula de “Charlie y la fábrica de chocolate” i per la tarda desprès de dinar vam acabar de veure la pel·lícula. Va ser molt xula, era molt divertida i ens va fer pensar de ser nosaltres mateixos. Una cosa que vam aprendre es que la pel·lícula esta basada en un llibre que va escriure un senyor que es deia Roald Dahl, que aquest any l’estudiarem a ell i a la seva obra perquè es el centenari del seu naixement.

El dimecres va vindre la Lourdes a fer geometria i desprès del pati, com el Jordi no hi podia vindre a la classe, vam fer agenda 21 amb la Monica i vam parlar de la nutrició responsable. Per la tarda va vindre el Santi i vam tornar a gravar el vídeo de la festa de Nadal.

El dijous vam fer piscina. Desprès vam fer tallers i per la tarda crèdits.

Avui es un dia especial, per una banda es l’aniversari de l’Alex que fa 15 anys i per l’altre banda es l’últim dia de la primera estada de practiques de l’Ariadna. Desprès del pati farem una mini festeta a la classe per celebrar l’aniversari de l’Alex i acomiadar a l’Ariadna.

La setmana vinent serà una setmana diferent perquè farem pont, això vull dir que només anirem a l’escola el dimecres i el divendres. Els demés dies farem festa. També voldríem dir que el dimecres començarem amb la coral de Nadal.

Bon pont a tothom!!

3 comentarios:

 1. Hola nois i noies,
  Gràcies tutors i mestres de 1er de Secundària, per tota l'informació transmesa, dèu n'hi dó nois, quantes activitats que heu fet en una setmana!!!

  Molt prioritari, Felicitar a l'Àlex pel seu Aniversari Feliç!!!

  Desitjar-li a l'Arianna Pérez (l'Anna m'ha chivat el seu cognom) unes Bones Festes de Nadal!! dir-li que es molt xula la postal que lis ha obsequiat als nois/noies. Aquesta m'ha servit per recordar amb l'Anna els noms dels seus companys de classe: Ariadna, Claudia, Marc, Patricio, Dani López i Dani Patón.Encantada de conèixer a TOTS els COMPANYS de l'ANNA.

  Pel que fa a la Coral de Nadal, a veure si l'Anna s'anima i aquest cop canta nadales !!!

  Quina emoció més gran el Video de Nadal (tinc ganes de veure'l, estic nervi esperant el dia de la festa) segur que us habreu divertit i gaudit moooooooolt tooooots fent d'actoooooors!!!!

  Pel que veig els dies 12, 14 i 16 són unes sortides molt especials (Fira de Santa Llúcia, Restaurant Xinés i l'Audiència pública) que gaudiu d'elles plenament!!!

  Una abraçada,
  Isa Santiuste
  (mare de l'Anna)


  ResponderEliminar
 2. Gracias de parte del Alex, Isa.Y gracias a la Arianna por el detalle, y muchas gracias a los chicos y a Mónica por la postal de felicitación.
  Un beso a todos

  ResponderEliminar
 3. Gracias de parte del Alex, Isa.Y gracias a la Arianna por el detalle, y muchas gracias a los chicos y a Mónica por la postal de felicitación.
  Un beso a todos

  ResponderEliminar