VIsites

contadores para web

viernes, 11 de noviembre de 2016

SETMANA DEL 7 AL 11 DE NOVEMBRE

Aquesta setmana per fi hem pogut actualitzar el projecte dels aniversaris! Ja hem posat al menjador les fotos de les persones de l'escola Rel que faran anys aquest mes, que són Ivan, Adrià, Sònia i Lluc.
Als tallers anem avançant amb els nostres projectes, alguns a Pixel Art ja han acabat les seves figures, customització hem començat a cosir i customitzar cadascú el projecte que s'ha plantejat, i a marqueteria alguns van dissenyant el que volen fer per desprès tallar-ho en fusta.
El dimarts a cinefòrum hem vist la pel·lícula de Little Miss Sunshine (Pequeña Miss Sunshine), que va d'una família amb problemes però que davant de situacions crítiques saben cooperar i actuar davant el problema.
El dimecres vam fer geometria amb la Lourdes P. i vam fer tutoria amb la Mònica. Desprès va venir el Jordi a fer hort i a la tarda amb el Santi vam parlar dels refugiats, ja que és el tema de la pel·lícula que veurem la setmana que ve.
Aquesta setmana ens ha anat molt bé per actualitzar-nos en moltes coses que tenien endarrerides, com el bloc, el projecte dels aniversaris...


No hay comentarios:

Publicar un comentario