VIsites

contadores para web

viernes, 11 de noviembre de 2016

SETMANA DEL 24 AL 28 D'OCTUBRE


Aquesta setmana hem canviat una mica l'horari perquè haviem de preparar la festa de la tardor. Aquest any hem canviat el tema i anava de productes de temporada. Cada classe tenia que triar un o dos productes de la tardor.
La nostra classe hem escollit dues hortalisses de temporada: l'albergínia i el carbassó.
Vam buscar receptes amb aquestes hortalisses després vam triar les receptes que voliem cuinar.
vam fer una llista dels ingredients que necessitavem nosaltres vam anar a comprar al mercadona.
el dia seguent vam fer una classe pràctica vam aprendre a pelar i a tallar el carbassó de diferents maneres a forma d' espagueti, a  rodanxes a quadradets i a laminas també vam aprendre que el carbassó es pot menjar de diferents maneres cru o cuinat.

Vam buscar informació curiositats sobre aquestes hortalisses i vam fer un mural.
les receptes que vam fer són mini pizzes d' albergínies  gaspatxo de carbassó espaguetis de carbassó
amb salsa de tomàquet.

Les altres classes vam fer castanyes amb xocolata, panellets,montadito de moniato i chupa chups de poma, raim amb formatge i dàtils.

Vam fer un concurs de carbasses i nosaltres vam guanyar el premi a la carbassa més divertida.

El dijous els alumnes del PFI van preparar un dinar emocionant i ho van fer per tota l' escola
i tenim una profe de pràctiques nova que es diu Ariadna.





















No hay comentarios:

Publicar un comentario