VIsites

contadores para web

viernes, 13 de enero de 2023

Divendres 13 de gener de 2023

 Aquesta setmana hem tingut dos regals a classe: un llibre de "berenars bestials", que és molt divertit i una diana, que serà per jugar i per aprendre a sumar i comparar puntuacions.


Vam votar que faríem un entrepà amb forma d'eriçó el dimecres, però no ens va donar temps de fer-lo i el farem la setmana que bé. 

Hem canviat els calendaris de la classe i hem hagut de fer la taula del temps de gener.

A matemàtiques vam fer dos grups; un va treballar el temps i l'altre va comptar diners. La setmana que bé canviarem el tema i anirem fent rotacions.

A educació física dilluns vam fer salts amb la pilota gran blava i avui divendres hem fer activitats de córrer i de bàsquet.

Tenim una logopeda nova a l'escola que es diu Carla i dilluns i dimarts a la tarda va estar amb nosaltres. Vam parlar de les vacances de Nadal i dels regals que vam tenir. Després vam començar el tema del cos humà. Hem parlat de les parts del cos i del moviment.

A expressió corporal vam fer escalfament, parts del cos i vam imitar moviments amb diferents parts del cos alhora. La Jhoiline, el Miquel i l'Eric van fer de profes i ho van fer molt bé.

Dimecres a la tarda vam anar a l'hort compartit. Vam anar a buscar les eines grans a l'escola Mare de Déu de Montserrat. I vam treure les herbes espontànies. Moltes hortalisses estaven bé, però encara eren petites.

Hem canviat d'optativa:

Manteniment: Noa i Jhoiline

Manualitats tèxtils: Hans i Paula

Hort: David i Pau

Arts escèniques: Eric, Miguel i Miquel

A natació fem papallona, fem salts, nedem d'esquena, fem el cavallet amb xurros i juguem una estona a la piscina petita.

Aquest matí a història de la música, amb el Víctor, hem escoltat la cançó In my Life dels Beatles i l'aprendrem en castellà. També hem escoltat la cancó Nessum dorma, cantada pel Pavarotti.

Aquesta setmana no tenim fotos, però tenim vídeos d'educació física. Aviat els penjarem al Drive.

Fins la setmana que bé!



1 comentario: