VIsites

contadores para web

viernes, 27 de enero de 2023

Divendres 27 de gener de 2023

 Aquesta setmana tenim unes caixes molt maques a la classe, que ha portat el Hans. Ara tornarem a organitzar la classe perquè quedi molt bonica. També tenim més llibres a la classe: del cos humà, de cuina, de dinosaures, de contes, d'aliments i d'experiments.








Aquí estem a educació física el dilluns, Havíem de tirar un saquet de boletes al número que deia el 
Carles.

Continuem amb el tema del cos humà. 

Dimarts, a tallers de mates vam fer dos grups: un de numeració i l'altre de mesures. Els de numeració van ordenar números i van fer un dictat de nombres. I els de mesures vam escriure tot el que teníem al calaix de mesures i ens vam mesurar.  Com dimarts va fer molt vent i molt fred, vam decidir que dimecres esmorzaríem xocolata calenta amb melindros. A expressió corporal vam fer escalfaments i vam parlar de la comunicació.

Dimecres per la tarda vam anar a l'hort compartit i vam fer grups de treball per fer surcs, regar i arrencar herbes espontànies.

Hem acabat el conte del sentit de la vista i hem vist el vídeo que treballarem per la festa de la Pau: "Cadena de favors".

Dijous per la tarda vam buscar fotos del conte, d'un oculista i una òptica i vam escriure. 

Avui a educació física hem jugat a bàsquet i a història de la música hem cantat In my Life, en castellà i Més enllà de l'arc iris, en català.  Després de fer el blog, aquesta tarda acabarem feines.

Dimecres que ve anirem a una botiga de teles. Ja ho explicarem.

Fins la setmana que ve

No hay comentarios:

Publicar un comentario