VIsites

contadores para web

viernes, 25 de noviembre de 2022

Divendres 25 de novembre de 2022

 Aquesta setmana hem començat a fer coses de Nadal. Hem acabat les maraques i estem fent el calendari d'advent  i un mòbil amb fulles seques i purpurina

El dilluns vam fer el cap de setmana i per la tarda vam preparar la festa de la música. Cadascú va triar la pel·lícula que volia veure  i vam fer una taula amb la classe a on havíem d'anar.

Dimarts va Ser la festa Vam veure una pel·lícula, tots els grups de l'escola barrejats (menys el PTVAL).  Podíem triar entre Jersey Boy, Bohemian Rhapsody, Elvis i Once.

L' Eric va veure Jersey Boys a la classe d' Intercicles  B

La Jhoiline, el David, el  Miguel i la  Noa van veure Elvis a la classe de Secundària A

El Pau, la Paula i el Miquel van veure Once a  la classe de Primària 

El Hans no va venir perquè estava malalt.

Vam fer cartells de les pel·lícules i també Karaoke.





El Miquel va cantar Aleluia

El Pau va cantar la cançó de l'abecedari

Miguel va cantar "La canción más bonita del mundo".

Jhoiline va cantar Jolene,

Ens ho vam passar molt bé.

Dimecres vam esmorzar frankfurts i a expressió corporal vam triar una cançó de Nadal i vam estar preparant passos de ball. Per la tarda  vam anar a regar a l'hort compartit. Però ja no podrem anar a regar per la sequera. Només es podrà regar de 18:00 a 9:00 del matí.



Dijous vam estar fent manualitats de Nadal. El divendres hem fet educació física. jocs i relaxació. A història de la música hem començat a dona idees per una Nadala que farem entre tots els grups de l'escola. Per la tarda fem el bloc, farem jocs dels sentits a l'ordinador  dels sentits i posarem cançons.

Fins la setmana que ve!

No hay comentarios:

Publicar un comentario