VIsites

contadores para web

viernes, 11 de noviembre de 2022

11 de novembre de 2022

 Aquesta setmana en el Projecte de les Persones hem fet activitats sobre el sentit de la vista: les il·lusions òptiques, laberints, trobar les parelles iguals, trobar objectes amagats... Hem fet jocs amb fitxes i un joc a l'ordinador. També hem escrit  tot el que vèiem a les fitxes.

Us posem una prova. Què veieu en aquestes imatges?



Dimarts vam treballar la informació dels envasos: marca, producte, els ingredients, el pes, la data de caducitat...  Vam fer la llista de la compra i vam calcular quantes bosses de magdalenes compraríem. I quant ens constaria tot el que voliem comprar. Vam buscar els preus a l'ordinador. Tambné vam apuntar una caixa de formatges perquè li agraden al David.

Dimecres al matí vam anar a comprar al Condis i vam esmorzar magdalenes guarnides amb xocolata amb llet, Lacasitos, xocolata blanca i nata. A la xocolata blanca li vam posar colorant de color vermell. Cadascú va decorar les seves magdalenes com va voler. Estaven molt bones. Per la tarda vam anar a l'hort i vam demanar dues aixades grans i un rasclet a l'escola Verge de Montserrat. Quan vam entrar a aquesta escola ens van saludar els nois i noies d'una classe.  A l'hort estan posant una ret perquè els ocells no es mengin les plantes.






Dijous després de piscina vam vam tornar a veure el curt "Saltant" i vam posar en ordre unes fotos de la història. Per la tarda no vam fer expressió artística. Vam dibuixar un eriçó seguint un tutorial d'internet i després vam fer un joc d'ordinador. També va venir la classe d'intercicles A  i ens van explicar com es renten les dents. Havien fet una boca molt gran.


Avui a educació física hem jugat amb les pilotes. Després hem escoltat cançons i hem anat al teatre del Casal de Font d'en Fargues, que està molt a prop de l'escola. Hem vist ombres xineses. Sortia una vaca trapella. I després hem fet l'optativa. 

Per la tarda fem el blog i posem cançons


Margarida

No hay comentarios:

Publicar un comentario