VIsites

contadores para web

lunes, 7 de junio de 2021

Setmana del 31 de maig fins el 4 de juny

 Aquesta setmana vam fer tres sortides.

Dimecres vam anar a l'hort dels iaios del Marc. Vam banyar-nos a la piscina, ens vam assecar, ens vam vestir i vam menjar pollastre a la barbacoa i patates fregides. També ens van donar txutxes i galetes. Vam beure suc de pinya, Aquarius de taronja,  Fanta i aigua.  Vam agafar dos autobusos per anar i tornar: el V23 i el 76.

Dijous vam anar a la platja de la Barceloneta. Ens vam ficar a l'aigua, ens vam banyar i vam salt6ar onades. L'aigua estava freda. Ens vam assecar amb la tovallola vam estar una estona al sol, ens vam dutxar i canviar i vam anar a buscar un gelat, que no vam comprar perquè no tenien tiquet i vam anar a agafar l'autobús. L'autobús era el V21. 

Divendres vam anar a dos parcs: El turó de la Peira i el Par Central de Nou Barris. Vam menjar entrepà de pernil salat, entrepà de fuet, aigua i plàtan. També vam menjar patates fregides. Al parc de Nou Barris vam anar als gronxadors i vam seure a la gespa. Pel camí, vam comprar  globus d'aigua a una botiga xinesa i Popitos al Mercadona per a tota l'escola.

Continuem regant molt l'hort per a que no s'assequin les maduixeres i cada dia hem menjat maduixes.

Fins la setmana que ve!












No hay comentarios:

Publicar un comentario