VIsites

contadores para web

lunes, 31 de mayo de 2021

Setmana del 24 al 28 de maig

 Aquesta setmana a mates hem treballat la temperatura. A llengua hem llegit i representat  el conte El rei dinosaure en el teatre d'ombres que vam fer. També vam anar a passejar pel parc del Guinardó amb la Mariona i li vam ensenyar com es veu Barcelona.

Ja tenim maduixes, n'hem menjat i estan molt bones. Cada dia pugem a l'hort perquè no volem que les maduixeres s'assequin, Al taller de dibuix vam dibuixar una maduixera.

Dijous vam anar a l'hort dels Jardinets i vam regar les plantes de síndria. Hui havia nois i noies jugant a futbol i esmorzant en un pati. Al migdia vam fer una classe de musicoteràpia amb dues mestres que es deien Marta i Magda. Vam tocar instruments, vam seguir ritmes i ens ho vam passar molt bé. La musicoteràpia la vam fer amb la classe de la Momo.

Dimecres vam tornar al Punt Verd Mòbil perquè la classe de la Laura i la Mireia estàven d'excursió. Abans de portar les càpsules de cafè les classifiquem en dures i toves, les comptem, fem una taula i després calculem els totals.

Aquesta setmana hem dinat al pati del davant a l'ombra. Nosaltres posem el menjar, el gots, els coberts, el pa i la fruita a les plates. També portem les dues gerres d'aigua. 

A història de la música continuem al segle XX. Vam escoltar i ballar algunes de les cançons més famoses. 

Divendres vam fer el zoom d'etapa. Només queda una videoconferència, el dia 11 de juny i s'acaba l'activitat de zoom. Per la tarda vam pujar a l'hort, vam portar el paper al contenidor blau i vam veure  alguns vídeos de La Pantera Rosa. Són molt divertits.





Fins la setmana que ve

1 comentario:

  1. What is 1xBet korean? | Legalbet
    1XBet korean betting is where players 바카라 bet for games online with real money. How do 1xBet korean kadangpintar bookmakers do it? 1xbet korean ➤ We review ✓ Best 1xbet korean bookmakers with

    ResponderEliminar