VIsites

contadores para web

jueves, 30 de marzo de 2023

Dijous 30 de març de 2023

 Aquest dilluns hem fet, com sempre, el cap de setmana, educació física i Projecte de les Persones.

Dimarts vam anar a la llibreria Cooperativa Rocaguinarda i vam estar una estona mirant contes i altres llibres. Després vam anar el parc del Dr. Armengol. Vam anar i vam tornar caminant. Per la tarda vam tornar a fer projecte.


Ahir va ser la festa de la primavera. Primer vam fer una foto de tots els nois i noies i mestres de l'escola, al pati del davant. Tres grups van fer el menjar. 1 grup les postres i 1 grup la mona i vam dinar al pati del darrera perquè estan fent obres davant de l'escola.  Després de dinar vam jugar al joc de les cadires. A les 15:30 van venir les famílies i vam menjar la mona. Era una mona de colors, amb Lacasitos, Donuts i guarniments de sucre.

Avui estem a dijous. Hem anar a natació i hem acabat la lectura del conte: El peix irisat, que vam agafar a la biblioteca. També hem triat l'optativa que farem el trimestre que ve. Per la tarda farem el blog i algun joc d'ordinador.



Demà farem educació física i anirem a l'hort compartit. Per la tarda farem una gran festa, perquè és l'aniversari del David. 

Després començarem les vacances de Setmana Santa.

Bones vacances a tothom i fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario