VIsites

contadores para web

viernes, 21 de octubre de 2022

Divendres 21 d'octubre de 2022

 Hola,

Aquesta setmana hem jugat a bàsquet a educació física.

Dimarts vam anar al Viver d'Horta i vam comprar planter d'enciams, rúcula, cebes, bledes, bròquil, col i escarola. També vam comprar 4 plantes de begònies.






En el projecte de les persones estem parlant de les parts de la cara i dels sentits. Alguns hem llegit una completat una poesia sobre parts del cos i després l'hem llegida. També hem jugat a algun joc d'internet sobre la cara i els sentits com un memory o jocs de  relacionar parts de la cara amb el seu nom. 

Farem un dossier del projecte de les persones durant tot el curs. 

El dimecres vam esmorzar biquinis. En el Condis vam comprar: 

-pa Bimbo

-pernil dolç

-formatge

-mantega.

Dimecres per la tarda vam anar a l'hort compartit, vam fer els solcs a la terra i vam plantar totes les hortalisses que havíem comprat. També vam regar.

A expressió corporal vam fer teatret de titelles amb els titelles que vam fer al taller de manualitats, la setmana passada.

Ahir dijous vam anar a piscina, vam acabar el qüestionari del conte de l'Eriçó i per la tarda vam fer guarniments de Halloween per la classe.

Avui hem parlat de les colònies, hem llegit la llista del que hem de portar i hem vist fotos de la casa.  Per la tarda fem el blog i escoltem i cantem algunes cançons.

Fins la setmana que ve


No hay comentarios:

Publicar un comentario