VIsites

contadores para web

martes, 6 de abril de 2021

Setmana del 22 al 26 d'abril

Dilluns 22 vam penjar a la barana del pati del darrere les flors que havíem fet amb taps de color, xapes i algun paper, Per la tarda vam  fer el comiat de la Núria D. Se'n ha anat a  una altra casa, a un altre poble i a una altra escola. Li vam fer dibuixos i vam buscar fotos dels anys que va estar a la cooperativa d'alumnes Pinisan, per a que els recordés. Ella va portar cupcakes per tothom, Tenien xocolata i forma de rosa. i estaven boníssims.

Dimecres 24, la classe de la Sònia ens va preparar un joc de pistes per buscar ous, tant al pati del davant com al pati del darrere. Havia un ou per cadascú. Després vam classificar les càpsules de cafè, vam comptar quantes havien d'alumini i de plàstic  i les vam portar al punt verd mòbil. I vam anar passejant fins a l'escola Pit Roig, on fa anys havíem anat a fer la cantània amb l'Eli. Per la tarda, vam anar a caminar per la muntanya amb el Carles

Dijous vam fer dibuixos pintats amb aquarel·les, per guarnir la classe. A mates, vam estar jugat al Uno.

Divendres 26 va ser la Festa de la Primavera. Pel matí vam fer una festa Holi, amb pols de colors. Vam dinar al pati del darrera: amanida, pizza, pera i una mini mona amb un ou de xocolata. Per la tarda vam fer un bingo. Van guanyar la Inés i el Pedro. Després vam anar a regar l'hort i a tirar els papers al contenidor blau.

I  després vam començar les vacances de Setmana Santa fins dilluns 5 d'abril. 

Fins dilluns que ve!














No hay comentarios:

Publicar un comentario