VIsites

contadores para web

martes, 16 de febrero de 2021

Setmana del 8 al 12 de febrer

Hola a tothom,          

Aquesta setmana hem celebrat el Carnaval a l'escola. Dilluns vam venir amb perruca, dimarts amb barrets i antifaços, dimecres amb pijama i dijous amb un mitjó de cada color .Tots aquest dies ens hem fet moltes fotos sota  l'ametller que estava molt bonic, ple de flors blanques.

Com a a tema de ciències del medi natural, continuem parlant d'animals del bosc i d'animals del mar.

Dimarts el Marc ens va preparar una sorpresa. Va fer un mapa del tresor de l'escola Rel

Dimecres vam fer les estrelles de la fama, amb les empremtes de les mans i vam estar fent espases, sables i un timó de cartró. Dijous vam fer també uns lloros i vam començar a veure la pel·lícula "La maldición de la perla negra". La comissió de festa ens havia donat dues bosses de crispetes i ens les vam menjar. Vam acabar la pel·lícula divendres a la tarda, perquè és bastant llarga. 

Divendres va ser la festa. Les disfresses de pirata del Carib estaven molt bé. Vam fer un photo-call al gimnàs i vam estar jugant a pirates i ballant una estona. Després del pati del matí tots els grups van fer la desfilada. La vam veure a la pantalla de classe, amb el zoom. Els altres grups també anaven genial. Havien triat les pel·lícules de  Minions, Harry Potter, Star Wars, Simpsons i Mary Poppins.  Per cert, el matí vam aprendre un nou tik tok, el "Palmas" i el vam ballar també a la desfilada. 

Per la tarda es va fer el lliurament "d'Òscars " de Carnaval al pati del darrer. Ens va tocar l'Òscar a la millor pel·lícula aventurera. Després vam anar a buscar el tresor seguint el mapa que va fer el Marc i el vam trobar en un armariet de l'hort, vam regar i vam anar a llençar el paper i cartró al contenidor blau.

Ha estat un setmana divertida i sobretot el divendres ens ho vam passat molt bé. 

Fins la setmana que ve!


                                                                                                                    
                                                                                                                     
           
  


                                           



No hay comentarios:

Publicar un comentario