VIsites

contadores para web

viernes, 10 de marzo de 2023

Divendres 10 de març de 2023

Aquesta setmana, el dilluns, després de parlar del cap de setmana vam mirar diaris i vam buscar fotos de notícies. Per la tarda, al projecte de les persones vam parlar de menjar saludable.

Dimarts, al taller de mates, vam decidir fer truites a la francesa el dimecres. I vam estar calculant quantes oueres havíem de comprar. Primer vam dir que en necessitàvem 6, després vam dir 9 i al final ens vam adonar que en necessitavem dues. Tindríem 12 ous i en sobrarien 3. Per la tarda vam veure alguns vídeos d'alimentació i d'hàbits saludables.

Dimecres, al taller de cuina, vam anar a comprar al Condis i vam  fer les truites. Van quedar bé i estaven molt bones. També vam fer un cartell del Dia de la Dona. Hi havia un nen i una nena, que va dibuixar el Hans i el títol era: Ens hem de respectar. El va proposar el Miguel. Per la tarda vam anar a l'hort. Els enciams estan creixen i les cebes estan bastant grans.








Dijous, com sempre, vam anar a piscina. Després vam veure el vídeo del conte: La princesa que feia llaüts. Per la tarda, vam jugar a un joc de memòria visual de la web Cokitos i un altres de classificacions de La princesa de la Luz. En aquest últim joc havíem de buscar quin objecte "no tocava" que estigués allí.

Avui a educació física hem fet un joc de fer rodar les rodes grans de punta a punta del gimnàs A història de la música hem cantat les cançons que coneixem. Hem fet una nova cançó: Yelow submarine i hem vist el vídeo fet amb dibuixos. arts escèniques hem jugat amb la pilota,  a passar-la. El Miguel li passava al Marc R i ell al J.Luis. El Miquel li passava a l'Amer. El grup de l'optativa d'hort hem plantat llavors de diferents plantes. A manteniment estem pintant les reixes de l'escola.  Per la tarda fem el blog  i buscarem algun joc de Cokitos a l'ordinador.

Fins la setmana que ve!


No hay comentarios:

Publicar un comentario