VIsites

contadores para web

viernes, 24 de febrero de 2023

Divendres 24 de febrer

Primer de tot, us posem una foto del Carnaval amb la nostra disfressa.

                 

 Aquesta setmana, el dilluns vam fer festa.

Dimarts. al taller de mates vam fer dos grups: un de comptar monedes i buscar monedes per pagar preus i l'altre de numeració i sumes. A la tarda, vam continuar amb el tema del Cos humà. I també vam decidir què volíem per esmorzar demà i vam escriure la llista de la compra.

Dimecres vam anar al Condis i vam comprar: pa Bimbo, formatge Philadelphia i pernil salat. I per esmorzar vam torrar el pa a la paella, vam untar el formatge i vam posar pernil per sobre.

 A expressió vam fer jocs de formes geomètriques amb el cos i de geometria a l'espai: amb un con, un cèrcol, un prisma, un quadrat i una esfera. Vam fer també activitats d'atenció. 

Per la tarda vam anar a l'hort i vam collir un altre enciam. Li va tocar al Hans, que va endevinar un número de l'1 al 10.


                    

A piscina vam nedar cap endavant i cap enrere. Després vam escoltar el conte de l'olfacte. Els protagonistes, el Pol i la Bruna anaven a una casa de colònies que era una granja. I tenia animals: gallines, porcs, cavalls...Per la tarda, amb la Mònica, vam jugar al Bingo. 




 Avui divendres a educació física hem jugat a futbol. 



Però abans ha vingut el Víctor i hem fet història de la música. Hem cantat: In my life, Here Comes the Sun i Més enllà de l'arc iris. Després del pati, el grup de manteniment hem pintat la paret de color blanc. A arts escèniques hem fet un joc de caminar a poc a poc, ràpid, i quan deien zero havíem de parar. El grup d'hort hem anat al Viver d'Horta i hem comprat plantes. Hem anat amb l'autobús V-23.

El grup d'hort  també ha comprat 10 planters d'enciam per l'hort compartit. Aqueta tarda els hem plantat en testos petits. Després hem començat a escriure el blog.

Fins la setmana que ve.




No hay comentarios:

Publicar un comentario