VIsites

contadores para web

lunes, 3 de febrero de 2020

Setmana del 27 al 31 de gener

Aquesta setmana  en el projecte d' Audiència Pública hem fet un treball sobre què ens fa humnas i un altre sobre bruixes, princeses,bruixots i prínceps.

El dia de La Pau, després de piscina, vam fer el puzzle del mapa del món amb les peces que havíem  fet entre totes les classes i el vam penjar al menjador. A la reixa del carrer es van penjar tots els dibuixos i textos que vam escriure. També vam fer dues fotos amb totes les persones de l'escola, al pati del davant. A la tarda tothom portava les seves mans de cartolina formant un cor i la foto es va fer des de la terrassa de segon de secundària A.  A la tarda vam fer una altra foto de tota l'escola  i també vam fer jocs cooperatius: el del drac, el de l'ou, el de llença i seu i el paracaigudes. Quan Setmana del ls vam acabar hi va haver una estona de ball

Divendres vam fer canvis a la classe i hem posat les taules de quatre en quatre.  Hem ordenat els papers del suro, hem fet cartells nous i hem desat els treballs acabats a la carpeta d'anelles.

1 comentario: