VIsites

contadores para web

jueves, 20 de febrero de 2020

Setmana de del 10 el 14 de febrer de 2020


Dilluns de la setmana passada van fer el blog de la classe l’ Àlex i l'’ Anna.  El Sito va fer una carta al seu professor de teatre que es diu Toni Albà i que és un actor de teatre i del Polònia. A la carta li expliocàvem el nostre projecte de classe i el convidàvem a contactar amb nosaltres i visitar-nos. La carta era pel dimarts.  Els altres van explicar el cap de Setmana.

Estem començant a escriure contes per Sant Jordi.També  vam preparar la Sortida del dimarts de l’Audiència Pública. Vam anar a la sortida i vam fer jocs de  dinàmica dinàmica de grup  amb nois i noies d'altres escoles del districte. Ho vam passar mot bé. No vam fer crèdits ni Educació Física, perquè teníem sortida
Dimecres vam fer un assaig del projecte de Teatre, practicant els  jocs de Teatre  que hem fet per a tots els alumnes de l’escola.

Dijous vam anar a la Piscina amb un autocar nou amb Televisió. També vam fer lectura, crèdits i tallers.

Divendres van anar a la sortida de l’Audiència Pública l’Anna i la  Núria i de la classe del Robert va anar només l'Edgar perquè  el Dídac al final no va poder venir. Un company de la classe, el Sito, va preparar les opcions per anar a l’Audiència Pública a Espai jove Fontana i sort que la Marga va mirar l'hora que havien d'arribar allà i  vam veure que no no era a Fontana sinó en el Centre Cívic de Sant Agustí. Els altres companys es van quedar a la classe del Robert i van fer amb la Mireia les consignes de carnestoltes de cada dia de la setmana i van dibuixar les seves disfresses. A les 12: 15  va arribar el rei/a Carnestoltes. Ara us diré les consignes de cada dia de la setmana:

Consignes de carnestoltes:
Dilluns dia 17 de Febrer: Per començar amb attrezzo d’un ofici t’ hauràs de disfressar.
Dimarts 18 de Febrer: si l’estiu vols fer arribar amb complements de platja beuràs d’anar.
Dimecres 19 de Febrer: del llit a l’escola saltaràs i amb pijama vindràs.
Dijous 20 de Febrer: a la piscina nedaràs i un barret o ulleres del sol et posaràs.
Divendres 21 de Febrer: i per acabar amb una disfressa lliure et passejaràs per resta de dia  i a la tarda disfressaràs de Súpers Herois i Heroïnes.

Bona setmana a tots i totes!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario