VIsites

contadores para web

lunes, 13 de enero de 2020

Setmana del 8 al 10 de gener

Hola famílies ja hem tornat a  l' escola després de les vacances de Nadal. Bon any 2020 a tots. 

Dimecres 8 de gener: el primer dia d' escola,  pel mati vam explicar les nostres vacances de Nadal. Després del pati l' Àlex l' Anna i el Sito vam continuar  el treball de la pel·lícula del cinema Girona. el  buen Maestro, a partir de les 10 coses que, per a nosaltres, signifiquen  cuidar. El Marc Tortosa, la Núria, el Marc Agadzanov i el Jürgen van canviar el calendari de la classe, es van apuntar aniversaris i sortides pendents i van repassar els dies de la setmana. L'Àlex va fer també la nova graella del temps. per anar-lo anotant cada dia. A la tarda vam fer educació física amb el Carles

Dijous 9 de gener: l' Anna no va venir. Primer vam fer piscina. El Sito va fer d'educador del Nerac de la classe de l' Estrella, per ajudar-lo en el  vestidor.  Després la Núria, el Marc Tortosa, el Jürgen, el Marc Agadzanov, l' Unai  i  l' Àlex van fer mates i el Sito va continuar el treball de la pel·lícula del Buen Maestro i de les 10 coses que signifiquen  cuidar. A la tarda  la Núria, el Marc A, el Marc T., l'Unai i el Jürguen van  mirar revistas d' animals, van estar retallant i van classificar les espècies.  El Sito i l' Àlex van organitzar un joc, que era fer el simulacre de les campanades del 2018 al 2019, una idea que va proposar l'Àlex.  L' Àlex va fer el cartell gran del 2019 i un rellotge per les campanades. 

Divendres 10 de gener:pel mati vam fer una reunió del projecte Aula en Xarxa, al menjador.  Després vam fer el joc de les campanades del 2018-2019  amb plàtans, ja que no teníem raïm.  Vam fer mates ja que teniem 4 plàtans i vam haver de multiplicar 9 x 12, per saber quants trossos havíem de tallar. Dotze  trossos per cada nen o nena, un per cada campanada i multiplicat per 9, perquè érem 9 persones a classe.  Vam fer la representació de les campanades dell 2018-2019.  El Sito i l' Àlex van ser els presentadors de les campanades, l' Àlex es deia Pablo i el Sito es deia P az Padilla. A la tarda cadascú va escriure els seus desitjos pel 2020. Tothom en va escriure 12, un per  per cadascuna de les 12 campanades. 

1 comentario: