VIsites

contadores para web

lunes, 16 de diciembre de 2019

Setmana del 9 al 13 de desembre

Aquesta setmana hem estat assajant la representació de Nadal. Ja tenim totes les música baixades i retallades i hem gravat al Marc T. perquè no podrà estar el dia de la festa. També hem fet a corona d'advent i la màscara del Krampus. Encara ens queda per fer alguna cosa d'atrezzo i de vestuari però anem bé de temps. 
Dimarts va ser la primera trobada intercentres del projecte de l'Audiència Pública. Hi vam anar el Marc A. i el Sito. La trobada es feia a la biblioteca Jaume Fuster, que està a la plaça Lesseps. Allà mestres i alumnes vam fer un Teatreforum molt interessant.
Divendres vam començar a assajar també les dues nadales de Rel. Ens reunim a cantar-les al menjador, els grups de primària i secundària de l'escola.
Aquests dies també hem fet la comanda del restaurant Xinès. La setmana que ve farem moltes activitats i s'han de preparar bé.
Com cada setmana hem pujat a l'hort, però no h calgut regar perquè ha plogut molt. Els espinacs  estan creixent molt. També han germinat noves plantes de pèsols de les que vam sembrar fa poc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario