VIsites

contadores para web

lunes, 12 de noviembre de 2018

Setmana del 5 al 9 de novembre


Dimarts  vam anar al poliesportiu La Mar Bella a fer una trobada amb tots els alumnes que fan l' Audiència Pública aquest curs. Vam compartir jocs amb altres escoles: el d'endevinar paraules, terra mar i aire i un joc semblant al de l'aranya peluda. Després ens vam reunir tots per parlar del tema Barcelona ciutat de Pau. Els jocs els vam fer a la pista d'atletisme.





Dimecres va ser l'aniversari de l'Iván i li van cantar diferents cançons d'aniversari quan va entrar a la classe. L'Iván ens va portar uns kinderbueno. Li vam fer un àlbum amb dibuixos, missatges i fotos.



L'Edgar està fent una una espasa de fusta amb l'Antonella i ara començarà a fer una funda per l'espasa.

Dijous vam fer crèdits i tallers.

Divendres se'n va anar la llum. No vam fer projecte de Xile. Va venir una noia a explicar-nos a comprar de manera responsable.Al migdia vam fer el comiat de la Sandra que se'n va a treballar a una altra escola. Ens va deixar galetes i txutxes a totes les classes.



A l'hora de dinar va venir l'antic alumne Alfonso a saludar-nos. En el pati l'Edgar es va fer un esguinç al canell i va anar amb la Marga al Cap de Cotxeres. Per això, per la tarda no vam fer tallers, No vam poder veure la pel·lícula Mamma Mia perquè no hi havia internet i  uns vam llegir, els altres van fer jocs i els altres jocs de màgia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario