VIsites

contadores para web

viernes, 30 de noviembre de 2018

Setmana del 19 al 23 de novembre 2018

Dilluns vam anar al cinema a veure la pel·lícula  Tomboy, amb tres mestres: Eva, Marga i Balbi. I un company de la classe (Sito) va preparar el recorregut d'anada i de tornada. Vam agafar el 39 al carrer Pedrell i vam baixar a Torrent de l'Olla-Corsega, però el bus deia malament les parades i un senyor ens va dir on haviem de baixar.I a la tornada vam agafar la línia groga fins a Joanic i allà vam agafar el 39.






Dimarts vam anar al mercat de Sta. Caterina, amb la classe de la
Sònia i la del Robert i també va venir la Mireia, l'Eva i la Dolors.Vam veure parades de peix de mariscs i pops, de formatges s i embotits, d'ous, de fruita, de verdura, de llegums..Ens va acompanyar un senyor que es deia Òscar i ens va explicar moltes coses del mercat.




Dimecres vam celebrar la festa de la música. Al matí vam fer karaoke  i a classe vam cantar la cançó Oh happy day, fent els ritmes, ral i com feien a la pel·lícula Sister Act. Per la tarda vam estampar les samarretes amb el dibuix de Cats.





Divendres vam veure la pel·lícula de Cats i la foto conjunta de totes les classes, cadascú amb la seva samarreta. Algunes blanques, altres negres i també n'hi havia de color rosa.

Bon cap de setmana!







No hay comentarios:

Publicar un comentario