VIsites

contadores para web

lunes, 16 de octubre de 2017

Setmana del 9 al 13 d'Octubre

El dilluns vam fer bloc amb la Lourdes i després a gimnàstica vam fer proves d'atletisme. Després del pati a hort i agenda 21 vam parlar sobre el que volíem plantar i vam mirar els calendaris de plantació. A la tarda vam fer tallers: els de cuina vam decidir que faríem crepes, vam buscar la recepta, vam fer la llista de la compra i vam anar a comprar els ingredients. Els de curtmetratges vam veure una pel·lícula de Charles Chaplin, era una pel·lícula antiga, en blanc i negre i molt divertida. I els de marqueteria vam començar a serrar els treballs.El dimarts vam fer mates i llengua i vam començar l'activitat de crèdits. A la tarda vam veure ''Como entrenar a tu dragón''.

                                        Resultat d'imatges de como entrenar a tu dragon


El dimecres vam començar a escriure histories de Halloween, després del pati,amb la Mònica i la Mireia vam començar un projecte nou que anirem treballant al llarg del curs: ''Alimentació saludable i consum responsable''. I a la tarda vam acabar l'experiment ''flubber''.


El dijous va ser festa.

El divendres vam fer mates i tutories i després del pati vam fer una activitat de decoració de tardor. A la tarda vam acabar de veure la pel·lícula i vam fer un dibuix de la peli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario