VIsites

contadores para web

lunes, 30 de octubre de 2017

Setmana del 23 al 27 d'octubre

El dilluns vam explicar el cap de setmana , a Educació Física vam fer Hockey i al final, com sempre, vam fer uns minuts de relaxació.
Després del pati vam fer hort i agenda 21, vam pujar a l'hort i vam fer els torns d'escombrar i regar.


   

A  la tarda no vam poder fer tallers i vam acabar la pel·lícula de La familia Belier.

Dimarts vam fer  mates i  llengua i vam començar a fer un  lapbook  amb  algunes  normes   ortogràfiques.


Després del pati vam  fer  crèdits, aquesta setmana, els de cultura musical hem investigat sobre els Rolling Stones i The beatles.
Després del  pati, a la tarda, vam fer cine fòrum i vam parlar dels diferents gèneres de cine.



El dimecres mig grup, vam seguir treballant en el lapbook i l'altre mig grup va anar a treballar amb la Marta per fer llengua. Després del pati vam treballar el projecte d'alimentació i vam parlar dels aliments d'origen vegetal, animal i mineral. A la tarda, amb el Santi vam seguir parlant de la Terra i vam començar un experiment per veure la importància de tenir les mans netes.



Dijous vam fer la primera mitja hora de lectura. Ara hem trobat una col·lecció antiga de revistes de Cavall fort a l'escola i ens la quedarem a la classe per poder llegir en aquestes estones. També ens podem emportar les revistes a casa el cap de setmana per llegir-les i retornar-les a la setmana següent.




A la tarda, al taller de cuina, vam estar parlant de coses que necessitem saber abans de cuinar i de com ens hem d'organitzar a la cuina. També vam estar veient un llibre de receptes molt maco que ens va portar el Dídac de casa seva.




Divendres vam fer geometria i aprenentatges sobre el rellotge.



 Després del pati a projectes, vam decidir el projecte que farem com a classe per a la resta de l'escola. A nosaltres ens toca al Desembre i ja hem de començar a pensar en què farem i com ho organitzarem, però de moment, encara és una sorpresa...

Per cert, cada vegada anem recopilant més informació sobre l'Edat mitjana, recordeu que podeu anar portant coses al llarg del curs.










No hay comentarios:

Publicar un comentario