VIsites

contadores para web

viernes, 20 de enero de 2023

Divendres 20 de gener de 2023

Aquesta setmana, dilluns al matí no vam parlar del cap de setmana. Vam anar a l'hort compartit. Els de l'optativa d'hort ens van comprar plantes i vam anar a plantar-les. Vam veure nens i nenes de l'escola Mare de Déu de Montserrat en el pati i a uns nois treballant en les escales de l'hort. Hem plantat més enciams, cols, col-i-flors i cebes. No vam poder fer educació física perquè no ens va donar temps i vam arribar a l'escola més tard. Vam esmorzar a l'hort.

Per la tarda vam parlar del cap de setmana.

Dimarts, a taller de mates, vam canviar els grups de monedes i calendari. Després vam fer optativa. A arts escèniques vam fer un joc amb unes cartes. Hi havia un cavall, una gasolinera, una abella... i havíem de representar-ho. A manteniment vam llimar la porta de l'escola. A tèxtil vam fer un treball amb pals i llanes. I a hort vam plantar. Feia molt vent.

Dimarts vam fer Projecte del Cos Humà. Hem parlat de l'estómac, dels intestins, del cor i dels pulmons. 

Dimecres, a taller de cuina, vam fer un entrepà amb forma d'eriçó. Les pues eren salsitxes frankfurt, els ulls eren olives, la llengua un tros de llonganissa i a dintre portava més llonganissa i tomàquet fregit. A classe hem dit que estava superbó.

A expressió corporal vam continuar treballant el cos. fent estiraments, passos de ball i massatges, amb una música tranquil·la.


Dimecres per la tarda, no vam anar a l'hort i vam fer Cos Humà. Vam veure vídeos d'endevinalles de parts de cos.

Dijous al matí vam anar a piscina. A l'hora del conte la Marga va començar a llegir un conte de la vista. Un nen que es deia Pol, no veia bé i anava a l'oculista. No vam acabar el conte. L'acabarem la setmana que bé. Per la tarda, amb la Mònica vam continuar treballant el calendari i els dies de la setmana. 

Divendres, a educació física hem fet bàsquet, futbol i relaxació. A història de la música hem tornat a cantar Is my life dels Beatles, en castellà. Ja tenim la lletra escrita. Després del pati hem fet optatives i per la tarda escrivim el blog i farem jocs d'ordinador.

Fins la setmana que ve!


No hay comentarios:

Publicar un comentario