VIsites

contadores para web

viernes, 7 de octubre de 2022

Divendres 7 d'octubre de 2022

 Aquesta setmana hem començat a fer la recollida d'euros per l'esmorzar i vam decidir fer un entrepà de pernil salat. Vam anar a comprar al Condis: pa, pernil galetes.

A mates vam buscar informació sobre els preus, vam mirar catàlegs del Condis i vam buscar els productes per internet.

Hem mirat diaris i vam buscar fotos de notícies per parlar-ne i escriure sobre elles. 

Dimecres vam fer el taller d'esmorzar i per la tarda vam anar a l'hort compartit. Només estava plantada una part i l'altre tros estava buit però net. Vam regar i vam arrencar herbes seques i les vam tirar al contenidor marró

                                   

Dijous vam anar a la piscina. Després vam tornar a veure el curt Història d'un Eriçó i vam trobar un joc de preguntes a internet del conte. No el vam acabar, però ens va agradar molt.


Al taller de manualitats, vam fer uns ninots que poden obrir la boca movent la mà. Els hem  pintat i després s'han de retallar.

Avui hem fet educació física . Hem fet salts al matalàs i hem fet una carrera. Han guanyat la Jhoiline i la Noa. També hem jugat a pilota i a "pillar". A musica hem tocat la flauta, el xilòfon i el triangle i anàvem seguint la música que feia el Víctor  amb la guitarra. Estem aprenent una cançó que es diu  "Per sobre l'arc iris" (Somewhere over the rainbow). No hem pogut sortir al pati  al matí ni al migdia perquè plovia. Hem vist molts capítols de La Pantera Rosa a classe i també hem posat música.

Els de manteniment hem preparat feines per fer al pati del davant, quan no plogui. Els d'art  escèniques hem fet relaxació i jocs d'expressió. Els de manualitat tèxtils estem fent un treball i els d'hort hem buscat quines hortalisses podem plantar.

Per la tarda estem fent el blog i volem sortir una estona al pati, si no plou.

Fins la setmana 




No hay comentarios:

Publicar un comentario