VIsites

contadores para web

miércoles, 30 de enero de 2019

Setmana del 21 al 25 de gener

Hola a tothom,
A microprojectes vam fer el tema de l'eclipsi de lluna, perquè hi va haver un eclipsi la matinada de diumenge a dilluns.


Continuem parlant de les dones i de sexisme. Hem parlat de les joguines sexistes i hem escollit cadascú una dona del llibre "Cuentos para niñas rebeldes": L'Ivan va triar l'Amèlia Earhart, la Núria la rockera Joan Jett, en Marc l'antropòloga  Mary Anning, l'Edgar la Malala Yousafzai, el Sito la nedadora Yusra Mardini i el Dídac la ciclista l'Alfonsina Estrada.

Dimarts vam anar a la trobada de l' Audiència Pública al CEM Olímpics i vam fer un joc tipus "Matar" amb pilota. En el joc hi havia diferents rols: soldats, civils, hospitals, carreteres, pous i constructors. ENs ho vam passar molt bé!.
Dimecres vam mesurar diferents coses de la classe: la prestatgeria, les taules (de l'ordinador i les nostres), el suro, el mirall, la porta, les cadires, la pantalla, el mapa, les parets, etc.
També hem fet un power point de coses "matemàtiques" de la classe, el rellotge, el calendari, cartells amb nombres, les tecles de l'ordinador, la cinta mètrica, el regle...La Chelo, la Núria i el Marc van escriure el nom de cadascuna de les coses.

Estem a punt d'acabar el primer conte multimèdia.

Dijous no vam fer crèdits ni tallers perquè falta un professor i vam continuar parlant del tema de les dones.

Us continuarem explicant més coses!. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario