VIsites

contadores para web

lunes, 5 de febrero de 2018

Setmana del 29 de Gener al 2 de Febrer

El dilluns vam fer educació física amb la Sandra perquè el Carles encara està de baixa. Vam jugar a bàsquet, tamborí i passar la pilota amb els peus.
A Hort i agenda 21 vam treballar amb les tablets i els ordinadors i a la tarda, vam acabar de pintar els mandales pel dia de la pau.
El dimarts 30, va ser el dia de la Pau. A primera hora vam baixar al menjador, vam parlar del orígen del dia de la Pau i ens van explicar que se celebra el dia 30 de Gener perquè és l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Van fer entrega dels premis del concurs de Mandales. El guanyador de la nostra classe, va ser l'Edgar.



També vam fer una meditació amb les altres classes, vam tancar els ulls i vam escoltar un àudio que era un conte que es deia "Tranquils i atents com una granota".
Després del pati vam fer una dinàmica a la classe, que es deia "La teranyina". Vam treure les taules i vam seure en cercle. La Mònica ens va dir una cosa bonica a cadascun mentre ens pasaba un cabdell . Després havíem de pensar què volíem dir a algun company que fos agradable. Había de ser una cosa que ens agradés de ell o ella o podíem donar-li les gràcies per alguna cosa. Ens vam anar passant el cabdell i vam anar fent una teranyina. Vam parlar que era molt important dir-nos coses agradables i ajudar-nos els uns als altres.


Al final del matí, vam baixar a pintar el mandala col.lectiu.




A la tarda, vam veure alguns curtmetratges per treballar els valors i les emocions i després vam investigar la vida de Mahatma Gandhi.

Dimecres vam fer classe normal, una bona notícia és que l'ametller del pati ha florit!



Dijous alguns representants dels dos grups que treballem l'audiència pública, vam anar a la primera jornada d'intercentres d'aquest any. En aquesta ocasió, van venir, l'Edgar, la Núria, el Marc i la Clàudia.



Divendres vam començar a decorar la porta de la nostra classe pel concurs de decoració de portes de por.



Després van venir el rei i la reina  Carnestoltes i van llegir el pregó, ens van donar els manaments, van tirar molt confeti i van posar una mica de música per ballar abans d'anar a dinar.











No hay comentarios:

Publicar un comentario