VIsites

contadores para web

viernes, 12 de enero de 2018

Setmana del 27 de Novembre a l' 1 de Desembre

El dilluns a Educació Física vam fer Hoquei. A l'Hort vam regar les plantes i vam estudiar les parts de la planta amb la pissarra digital.
A la tarda, els del taller de cuina vam preparar un esmorzar amb suc de taronja i biquini. També vam fer pràctiques de fer cafès amb la cafetera Nesspresso per fer-li l'esmorzar als nostres pares.

Dimarts a la tarda vam acabar de veure la pel.lícula de la setmana pasada i vam començar a veure una que es diu Hachiko, que és una pel.lícula que ens havien recomanat i ens l'ha portat l'Edgar de casa seva.

Dimecres vam fer una sortida del Comerç i les Escoles, vam anar a veure un a botiga que es diu "A Pes", és una botiga d'alimentació. Tenien cereals, cigrons, pasta, fruits secs, fruita seca, arrós, mermelades, vins, galetes, algues, magdalenes, ... Podies comprar a granel i els aliments eren ecològics i de comerç de proximitat i km. 0. Ens van ajudar a fer un muesli personalitzat i ens el van regalar per endur a casa. Va ser molt interessant!

A la tarda vam repassar el circuït de l'aigua i vam fer una sopa de lletres de volcans.
Dijous va ser l'últim dia del torn de crèdits i tallers del 1er trimestre. Vam acabar les feines  pendents i al taller de cuina, vam fer cadascú la seva pròpia truita francesa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario