VIsites

contadores para web

martes, 26 de septiembre de 2017

Setmana del 18 al 22 setmbre 2017

La setmana pasada vam fer educació física i vam jugar al tamborí.

Després del pati vam anar a l'hort amb el Santi i la Mireia  a veure  la nostra  taula de cultiu i les nostres jardineres.

A la tarda vam parlar de les noticies i del info K per preparar la sortida del dijous.

El dimarts vam fer intergrups de mates i llengua amb la Lourdes, la Marta i la Mònica i a la tarda vam començar a veure la pelicul·la ''Mi chica''.

El dimecres vam començar a parlar de l'Audiència Pública. El tema d'aquest any es:''El zoo que volem'', vam entrar a la web del zoo de Barcelona i hem començat a estudiar els diferents tipus d'animals: Els anfibis, els mamífers, els rèptils i les aus.

A la tarda vam fer un experiment amb maizena i aigua. A la massa que surt, si li apliques una força, s'endureix i si deixes d'apretar es torna líquida, ens va agradar molt!


El dijous vam fer la sortida a TV3 i vam veure com feien els programes, vam entrar als platós, vam veure els decorats, les unitats mòbils, els camerinos, i vam anar a un petit auditori on vam conèixer la Laia Servera, la presentadora del info K. Després vam anar a dinar als jardins de Pedralbes i vam jugar una estona en un parc.Divendres vam fer matemàtiques i tutories i vam acabar feines pendents. A la tarda, vam fer jocs educatius amb la pissarra digital.
No hay comentarios:

Publicar un comentario