VIsites

contadores para web

viernes, 31 de marzo de 2017

SETMANA DEL 27 AL 31 DE MARÇ

El dilluns vam fer educació física amb el carles i Vam fer atletisme. A segona hora vam parlar del cap de setmana. Per la tarda vam fer crèdits.
El dimarts a primera hora vam fer mates amb la Mònica i la Lourdes. A segona hora vam fer llengua amb la Mònica i la Marta. Desprès del pati vam fer tallers. Per la tarda vam fer cinefórum. Vam començar a veure la pel·lícula Las brujas, basada en el llibre de l'escritor que estem treballant, Roald Dahl.
El dimecres a primera hora vam proseguir amb la decoració de la festa de la primavera pintant i retallant papallones. A segona hora vam fer geometria i tutories amb la Mònica i la Lourdes. El Dani L. va acabar el laberint que va començar en altres sessions. Els altres vam fer un dibuix amb formes geomètriques. Desprès del pati vam llegir fragments d'alguns llibres del Roald Dahl. Amb l'estona que ha sobrat abans del pati vam acabar la pel·lícula del dimarts. Per la tarda vam veure l'obra de teatre del crèdit de teatre. De la classe estaven el Marc, l'Ariadna i el Dani P.
El dijous vam fer piscina i desprès vam acabar les lletres de la festa de la primavera. El Dani L. i el Patricio van avançar coses de l'Audiència Pública. Per la tarda vam fer la porta i en Dani L. i en Patricio van continuar fent coses de l'Audiència Pública.
Avui divendres estem fent el blog i desprès farem llengua amb la Mònica i la Marta. Desprès del pati farem dinàmiques de grup amb la Mònica i per la tarda educació física amb el Carles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario