VIsites

contadores para web

viernes, 13 de enero de 2017

TORNEM DE LES VACANCES DE NADAL I COMENCEM EL SEGON TRIMESTRE

Després de les vacances de Nadal, vam tornar a la escola i vam començar el segon trimestre.

El dilluns vam fer educació física amb el Carles i vam fer hoquei. Després, a la classe, vam parlar sobre les vacances i també vam continuar amb el projecte dels aniversaris. Per la tarda ens vam reunir amb segon de secundària al menjador per confirmar els crèdits i tallers d'aquest trimestre.

El dimarts, a primera hora, vam fer mates amb la Lourdes i després va vindre la Marta i vam fer llengua. Després del pati vam acabar els tallers del trimestre passat per acabar els treballs inacabats.
Per la tarda, a Cinefòrum, vam començar a veure la pel·lícula "La red social" que parla de com es va crear Facebook.

El dimecres la Mònica no va poder vindre pel mati perquè va anar a la formació de l'Aula Mòbil.
Ens vam quedar amb la Lourdes fent un treball de "El comerç i les escoles" que es fer un punt de llibre que es presenta a un concurs. El dibuix guanyador serà imprès en un punt de llibre es regalarà en tots el comerços de Barcelona. Al mig dia vam fer hort amb el Jordi i després del pati, quan la Mònica va tornar, vam avançar amb el projecte dels aniversaris i, per els que no hi havien acabat el punt de llibre, tenien l'estona que quedava per acabar-lo.

El dijous vam anar a la piscina. Al mig dia i a la tarda vam començar els crèdits i tallers del segon trimestre.

I avui, quan acabem de fer l'entrada del bloc, acabarem els aniversaris de gener i febrer i farem llengua. També la pel·lícula després del pati i farem una petita xerrada sobre les xarxes socials. I per la tarda farem educació física amb el Carles.

Tornem a la rutina. Bon cap de setmana i feliç 2017!

No hay comentarios:

Publicar un comentario