VIsites

contadores para web

viernes, 7 de octubre de 2016

Remember setmana del 3 al 7 d'OctubreSetmana del 3 al 7 d’ Octubre:


Dilluns vam seguir amb el projecte dels aniversaris. Vam començar a buidar les enquestes de google docs i a ordenar les dades en un excel de cada mes i vam acabar de fer les fotos als profes i les vam descarregar a l’ordinador. Vam escriure el nom i el cognom a sota de cada foto.

A cinefòrum vam veure la pel·lícula “Cobardes”, que va d’un noi de secundària al que li fan bullying i el maltracten. És un noi que no té molt bona relació amb la família. Es fa amic d’una noia que l’intenta ajudar però que li fa por. No expliquem més per no fer spoiler, però la recomanem. Amb aquesta peli hem après a respectar més als altres i a tenir més confiança a la hora de dir coses i no tenir por.

El dimarts vam treballar el calendari amb la Lourdes i amb la marta hem parlat del diari, vam parlar de la situació política a Colòmbia amb el tema de la guerrilla, també vam parlar dels castellers de Vilafranca i de que Hongria no va poder fer el referèndum del tema dels refugiats per falta de gent.
Desprès va vindre el Santi i vam acabar de veure Cobardes, i vam fer la fitxa. A la tarda vam tenir temps per acabar fitxes i de tenir temps lliure.

El dimecres va tornar la Mònica que estava malalta des del dilluns i vam parlar sobre la festa de la tardor i de la puntualitat, i desprès vam fer mates. Desprès del pati a hort vam estar amb el Jordi fent unes fitxes de com plantar maduixes i faves i un altra de què sabem de les plantes aromàtiques.
El dijous va començar el primer dia de piscina, i també vam començar els crèdits i els tallers.

Avui estem escrivint al bloc i parlarem del tema del bullying i del maltractament escolar a dinàmica per acabar de treballar la pel·lícula.

Coses importants: Dos noies de la classe han començat el bollywood fora de l’escola, el Marc fa bàsquet a l’equip de l’escola i fa poc que va començar, la Clàudia també fa bàsquet, i en Patricio demà comença l’extraescolar de dibuix. I el Dani L. va sortir escollit com a president de la cooperativa d’alumnes Pinisan i també va a bàsquet com a extraescolar. A l’Alex li agradaria fer fútbol com a extraescolar i a l’Anna li agradaria fer Bollywood. El Dani P. Diu que li agradaria ballar també però en una discoteca.

Bon cap de setmana!


- Entrada feta per tots i redactada a l'ordinador pel Dani L.-
No hay comentarios:

Publicar un comentario